menu

Gebruikstips 

Etcetera  

Boekenlegger

Als de cookie-functie in je browser is ingeschakeld, zul je in het menu aan de linkerkant een kleine boekenlegger zien. Klik daarop om een pagina te onthouden, of om terug te gaan naar een reeds onthouden pagina.

Paaseieren

In deze handleiding is een aantal kleine grapjes verstopt. Je bent heel knap als je ze allemaal vindt.

Patronen afdrukken

De patronen zijn in PDF-formaat. Je hebt een programmaatje (reader) nodig om deze bestanden te kunnen openen en printen. Meestal is dat wel op je computer aanwezig.

Maar als je de PDF-bestanden niet kunt openen, klik dan hier voor de gratis reader.

Bladzijdes afdrukken

De bladzijdes uit deze site kun je afdrukken door te klikken op het printerknopje dat onderaan iedere pagina staat. Je krijgt dan een mooi gevulde pagina, zonder menu’s en andere elementen van de website.

Afdrukken zonder kop- en voetteksten

Als je er zelf niets aan verandert, drukt je browser bij het printen van de bladzijdes ook kop- en voetteksten af, die o.a. het internetadres van de bladzijde bevatten. Dat wil je waarschijnlijk niet. In de preview bij het printen kun je dit uitschakelen.

Bespaartip

Bij de meeste printers kun je instellen dat er alleen met zwarte inkt gedrukt wordt. Dat is goedkoper en gaat ook vlugger dan printen in kleur. (Alle patronen zijn toch in zwart-wit.)

Etcetera
Inhoudsopgave Gebruikstips Alle patronen Galerie kleurtekeningen Poppengalerie Ecards Zonnekindgame Copyrights Privacy Colofon