menu

Colofon 

Etcetera  

Animation5Deze handleiding werd door AntroVista in november 2002 uitgegeven op cd-rom, onder de titel Zonnekindpoppen basishandleiding (ISBN 90-807426-1-9). Sinds Eerste Paasdag 2011 is de inhoud via deze website voor privé-gebruik kosteloos beschikbaar.

De cd-rom kwam tot stand door een unieke samenwerking van de schrijfsters, de illustratrice en de webdesigner. Als uitgangspunt diende het toen nog niet uitgegeven standaardwerk ’Zonnekindpoppen - een basisboek’. Gedurende de anderhalf jaar dat we samen werkten, ontstond op organische wijze de lay-out en structuur van de cd-rom.

  • De teksten en de patroontekeningen zijn van Marjolein van Leeuwen-Zier en Conny Dekker-De Hont.
  • Alle getekende illustraties zijn van Janneke Rosenbrand-De Kwaasteniet.
  • De poppen en de kleding op de foto’s werden gemaakt door Conny en Marjolein.
  • De lay-out en programmering in HTML zijn verzorgd door AntroVista / Wilfried Nauta Webdesign. (AntroVista is in mei 2007 een onafhankelijk stichting geworden.)
  • De foto’s van de poppen werden gemaakt door fotograaf Frits Dijkhof te Bergen NH. De styling van de foto’s is van Conny en Marjolein.
  • Het idee voor deze CD-rom is afkomstig van Tanja Markies van Waldorf Toys. Door inventief lobbywerk wist zij alle betrokkenen voor dit project te interesseren.

Onze speciale dank gaat uit naar alle beta-testers die zich belangeloos hebben ingespannen om ook de laatste bugs in de programmering te vinden.

Etcetera
Inhoudsopgave Gebruikstips Alle patronen Galerie kleurtekeningen Poppengalerie Ecards Zonnekindgame Copyrights Privacy Colofon