101

Helpdesk cd-rom

Zonnekindpoppen - basishandleiding

Sinds Eerste Paasdag 2011 is de inhoud van de cd-rom voor privé-gebruik kosteloos via deze site beschikbaar.

Het online programma is helemaal bij de tijd, en geschikt voor alle moderne computers. We raden daarom aan om deze versie van de basishandleiding te gebruiken.

Klik hier voor de beginpagina van de online versie...

Beperkte helpdesk cd-rom 2002

Bij het uitkomen van de online versie is de ondersteuning voor de cd-rom vervallen.   

Als u niettemin de cd-rom wilt gebruiken, is het noodzakelijk om voor het gebruik eerst de onderstaande upgrade van het programma te installeren. Daarmee zullen voorkomende problemen waarschijnlijk allemaal opgelost zijn.

Servicepack 2

Dit servicepack voert een upgrade uit op het programma, waarbij de volgende wijzigingen worden aangebracht:

  1. Patroon 17 van de kleertjes wordt vervangen (ondergoed grote Poppenkind en grote Lijs). Het patroon dat op de gewijzigde pagina staat is groter dan het oorspronkelijke.  
  2. Patroon van het lijfje van de Kleine Lijs is iets verkleind.
  3. Bij de laatste versies van Windows en Internet Explorer was de Windows-taskbar verdwenen bij het Zonnekindpoppen-programmma. Hiermee is hij opnieuw zichtbaar.
  4. Gratis extra pagina patroonbeschrijvingen voor zijden kieltjes. Deze extra pagina's worden in het programma opgenomen, en zijn te vinden in de rubriek kleding, via patroon 9 en 20 (Kleine Lijs en Poppenkind).  
  5. Kleine cosmetische verbeteringen.

cadeauKlik hier om Servicepack 2 te downloaden en te installeren (1,46Mb) 
Let op: als u gaat downloaden, kunt u een waarschuwing krijgen over virussen etc. Vanzelfsprekend bevat deze download geen virussen en kunt u hem veilig gebruiken. Maar het is wel een goede gewoonte om altijd alle downloads eerst door een virus-scanner te laten controleren.

Vragen

Technische vragen over de cd-rom kunt u voorlopig nog stellen via: info@antrovista.com. Installeer echter eerst Servicepack 2 voordat u vragen stelt.

Voor andere vragen, klik hier...

antrovista klein 2

print deze pagina...

2002-2019  Marjolein van Leeuwen, Conny Dekker, Janneke Rosenbrand en Wilfried Nauta.

contact